Zanimljivosti

Primorci i Stonjani direktno na magistralu

Primorci i Stonjani direktno na magistralu

Libertasovi autobusi za Primorje i Ston, točnije za Majkove, Slano, Ston i Imoticu više neće prometovati kroz uže središte Grada.

Sve kako bi se vrijeme putovanja skratilo za gotovo pola sata, jer po novome ovi autobusi kreću s novog kolodvora te izravno idu na magistralu preko Kantafiga, umjesto dosadašnjeg smjera kretanja preko starog kolodvora i Ilijine glavice. Time se gubilo vrijeme, koje će se sada skratiti.

– Putnici koji koriste prigradske linije prema zapadu svoje mjesečne pokazne karte mogu koristiti za gradske linije koje druge dijelove grada povezuju s kolodvorom, a za dolazak do kolodvora koristiti linije 1A, 1B, 1C, 3, 7 i 8.

Polasci ovih linija su usklađeni s polascima prigradskih linija kako bi se moglo stizati na vrijeme tako da primjerice učenice i učenici mogu s Ploča linijom broj 8 koja ima polaske u 13:10 i 13:15 mogu stići autobuse prema Primorju i Stonu koji kreću u 14:15 odnosno 14:30.

Prigradske linije prema Župi i Konavlima i dalje prometuju kao i do sada preko starog kolodvora, Ilijine glavice i žičare na magistralu – javljaju iz Libertasa preko gradske web stranice.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist