Aktualno

Prijavite se za volontiranje u Dječjem kampu na Šipanu

Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije organizira peti put ljetni kamp za djevojčice i dječake od 11 do 14 godina s područja Dubrovačke biskupije. Ljetni kamp se održava u Pakljenoj na otoku Šipanu. Ovim putem Vijeće pozivaju se volontere koji bi pomagali u kampu. Volontirati se može kao kuhar kampa ili voditelj grupe djece.

– Ovim putem pozivamo i potičemo da se prijavite kao volonter ovog kampa te svojim znanjem i sposobnostima, a najviše svojom spremnošću i otvorenošću, doprinesete ostvarenju ovog zanimljivog i vrijednog projekta. Vjerujemo da nećete samo dati dio sebe (svog vremena i sposobnosti), nego da ćete s ovog kampa otići obogaćeni jednim posebnim iskustvom – pozivaju iz Vijeća.

Zainteresirani volonteri trebaju se prijaviti najkasnije do 20. lipnja 2021. online prijavom na linku.

Sadržaj kampa na Šipanu je temeljen na kršćanskim vrijednostima i načelima kršćanske pedagogije, a sastoji se od trenutaka molitve, pjesme, zajedničkih aktivnosti za rast u vjeri, radionica za upoznavanje sebe i drugih te izgradnje međusobnog zajedništva i solidarnosti, igara i istraživačkih zadataka u prirodi, kreativnih radionica, odmora, sportsko-rekreativnih igara i druženja.

Kamp se redovito odvija kroz mjesec srpanj u trajanju od 7 dana za volontere u 4 ciklusa:

1. 4. – 10. srpnja

2. 11. – 17. srpnja

3. 18. – 24. srpnja

4. 25. – 31. srpnja

Za eventualne upite ili nedoumice možete se obratiti predsjednici Vijeća za katehizaciju i novu evangelizaciju Željani Lučić (e-pošta: zeljana.lucic84@gmail.com).

Prijave za djecu bit će otvorene u petak, 11. lipnja od 12 sati, a o detaljima će biti pravovremena nova obavijest.

Pročitajte još

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

Dulist

ODRŽAN RADNI SASTANAK Franković i Nardelli o modelima financiranja groblja Dubac

Dulist

Konzumova butiga na Pilama zatvorena do kraja lipnja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija