Zanimljivosti

Prijavite se za 4. Plivački maraton Đuro Kolić

Prijavite se za 4. Plivački maraton Đuro Kolić

Memorijalni plivački maraton u spomen na Dančara, gospara Đura Kolića održava se četvrtu godinu za redom, i to 4. kolovoza s početkom u 10 sati.

Kako javljaju Dančari, od prošle godine se maratin (a nadaju se i ubuduće) održava u subotu najbližu Danu pobjede i donovinske zahvalnosti. Maraton je centrali događaj Dančarskog ljeta, a od ove godine upisan je i u službeni kalendar Hrvatskog saveza u daljinskom plivanju.

Još nije kasno za prijave koje se zaprimaju putem e-maila maraton@dance.hr, ili preko Facebook profila VU Danče. Rok za elektronsku prijavu je do ponoći večer prije maratona (3. 8.) ili osobno na sam dan održavanja maratona od 8.30 do 930 na zapisničarskom stolu.

Plivaju se kao i proteklih godina 3 trke: do bove na Bellevueu i nazad 1750 m; jedan krug po uvali Danče 500 m i kratka dječja utrka, a natjecatelji će biti podijeljeni u 3 kategorije – do 17 godina – rođeni 1996. i mlađi; 17 – 35 godina – rođeni 1977. do 1995. te iznad 35 godina – rođeni 1976. i stariji. U dječjoj utrci sudjeluju mlađi od 10 godina (2003. godište i mlađi).

– Vidimo se u subotu – proučuju Dančari.
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist

VIKEND ZA LJUBITELJE VINILA Sajam gramofonskih ploča u Lazaretima

Dulist