Zanimljivosti

Prijavite se na radionice Informatičkog kluba Futura, evo kad su predavanja!

RoboCup Dubrovnik 2015.

Informatički klub Futura početkom studenog kreće s tri nova ciklusa besplatnih radionica: Radionice robotike 2015-2016, Liga programiranja u Pythonu 2015-2016 te Radionice programiranja u C-u 2015-2016.

Radionice robotike su otvorene za sve uzraste, a na njima će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike ove godine je DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 16:30 do 19:00, počevši od 10.11.2015.

Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.

Prošlogodišnji polaznici se također moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da se polaznici mogu podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 5.11.2015.

Liga programiranja u Pythonu za osnovne škole će se održavati svaku drugu subotu počevši od 07.11.2015 u vremenu od 9:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Prvu subotu će biti radionica, a sljedeću kolo Lige. Za Ligu programiranja trebate se prijaviti kod svog nastavnika / nastavnice Informatike u školi.

Radionice programiranja u programskom jeziku C će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 05.11.2015 u vremenu od 17:00 do 20:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Radionice su namijenje srednjoškolcima i studentima. Prijave na radionice programiranja u C-u primamo na našu e-mail adresu: futura.dubrovnik@gmail.com.

Informatički klub Futura sve radionice organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Radionice robotike ove godine su dio Projekta Croatian Makers, u sklopu kojeg nam je donirano par Arduino start paketa. Partner na Radionicama robotike je i DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, u čijim prostorima će se održavati radionice.

Pročitajte još

Slatki tjedan ususret Božiću u DEŠI

Dulist

[FOTO/VIDEO] ČESTITKE! Svečana promocija diplomanata Sveučilišta Libertas

Dulist

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija