Zanimljivosti

Pri kraju prijave za Susret katoličke mladeži

Susret hrvatske katoličke mladeži 2014.

Susret hrvatske katolički mladeži u Dubrovniku svakim danom sve je bliži, a na današnji dan do Susreta ostalo je točno dva mjeseca.

Tog vikenda, 26. i 27. travnja u Dubrovnik će se sliti mnoštvo mladih iz Hrvatske i dijaspore, te će na dva dana, bez obzira na njegovu bogatu i dugačku povijest, postati najmlađi grad u cijeloj domovini.

Pripreme u Dubrovačkoj biskupiji na svom su vrhuncu, a vjerujemo da se i mladi širom domovine pripremaju za SHKM u Dubrovniku.

Stoga ovim putem, organizatori Susreta pozivaju sve mlade koji se pripremaju po svojim župama, po cijeloj domovini i dijaspori, da pošalju izvještaje i fotografije sa svojih druženja na mediji.shkm2014@gmail.com, kako bi se mogli objaviti na stranici Susreta hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku www.mladi-dbk.com

Također, ostalo je još točno tjedan dana do završetka prijava mladih za sudjelovanje na SHKM-u, te se pozivaju zainteresirani mladi koji to još nisu učinili, da se prijave kod svojih župnika koji ih prijavljuju povjereniku za pastoral mladih u njihovim biskupijama.

Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna, a uključuje majicu s logom Susreta, različite materijale i suvenire koje će svi sudionici dobiti. Također, svi mladi koji dolaze, kako je praksa i prijašnjih susreta, nose sa sobom vreće za spavanje iz razloga što neke obitelji primaju i više mladih nego što imaju kreveta.

Potrebno je naglasiti da je u Dubrovačkoj biskupiji izniman odaziv i obitelji i mladih među kojima svatko na svoj način sudjeluju u organizaciji ovog velikog događaja. Na kraju organizatori svim sudionicima poručuju: „S nestrpljenjem i radošću vas iščekujemo, vidimo se za dva mjeseca!“

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist