DuList IN

PRESTIŽNA NAGRADA Valamar Lacroma osvojio ‘Meeting star 2014.’!

Zrinka Madunić Valamar Lacroma

Na sajmu Conventa 2015. održanom u Ljubljani, Kongres Magazine dodijelio je četvrtu godinu za redom nagrade za izvanredan doprinos u marketinškoj komunikaciji destinacija, kongresa, evenata i hotelske industrije iz zemalja Jugoistočne Europe.

Ove godine, nagrade su dodijeljene u 6 kategorija, a pobjednik u kategoriji “Top 3 Resort Meeting Hotels – Premium” je dubrovački hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4*.

Nagrada “Meetings Star 2014” dodijeljena mu je na osnovi 87 ocjena tajnih kongresnih gostiju, koje je objavio Kongres Magazine. Ovo je zahtjevna procjena koja uključuje čak 465 kriterija ocjenjivanja što ovu nagradu čini uistinu vrijednom i predstavlja nastavak niza međunarodnih nagrada koje ovaj dubrovački hotel niže iz godine u godinu. Hotel Valamar Dubrovnik Lacroma 4* nositelj je i prestižne nagrade “World Travel Award kao vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj u 2014. godini te vodeći hotel u Hrvatskoj za 2013. godinu.

“Velika mi je čast primiti nagradu Meetings Star Award 2014 u ime hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, jednog od najboljih Valamarovih hotela, čija međunarodna priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ponude i sadržaja, osobito kada je riječ o organizaciji kongresnih skupova i događanja. Izuzetno smo ponosni što su kongresni gosti prepoznali iznimnu kvalitetu našeg hotela, a ova nagrada bit će nam dodatan poticaj da budemo još bolji” – istaknula je Zrinka Madunić, voditeljica MICE prodaje u Valamaru na svečanoj dodjeli nagrada u Ljubljani.

Smješten na zelenom poluotoku Babin Kuk, nedaleko od stare gradske jezgre Dubrovnika, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* nudi najvišu razinu usluga i sadržaja za poslovne goste. S najvećim kongresnim kapacitetima u Dubrovniku i okolici, stručnim osobljem, nezaboravnim gastronomskim iskustvom u vrhunskom restoranu Langusto i obiljem drugih aktivnosti ovaj višestruko nagrađivani hotel postavlja visoke standarde u području održavanja sastanaka, insentiva, kongresa i događanja. Suvremeni dizajn, ekskluzivno ozračje Dubrovnika, prekrasan pogled na more i Elafite, top wellness & spa usluge te luksuzne prostrane sobe i apartmani zaokružuju čaroban ugođaj hotela Valamar Lacroma Dubrovnik i čine ga idealnim mjestom za opuštajući odmor i za održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka.

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist