Županija

[PREMA DEBELOM BRIJEGU] U Dubravci se radi na uređenju ceste, stanovnici zadovoljni

[PREMA DEBELOM BRIJEGU] U Dubravci se radi na uređenju ceste, stanovnici zadovoljni

U Konavlima se radi na uređenju prometnice od Dubravke prema Debelom brijegu, a gradilište uređenja ceste Dubravka – Pičete, segment višegodišnjeg projekta modernizacije županijske ceste obišli su danas župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima i načelnik općine Konavle Božo Lasić sa suradnicima.

Dionica ceste od Dubravke do Pičeta duga je 750 metara, vrijedna 2,9 milijuna kuna, a sufinanciraju je Općina Konavle i Županijska uprava za ceste. U idućoj godini planira se nastavak te prometnice prema Vodovađi – najavio je ravnatelj Županijske uprave za ceste Ivo Kaštelan.

Mještani Dubravke izrazili su zadovoljstvo radovima te ukazali na potrebu držanja plana dinamike radova naglasivši pritom važnost te ceste s obzirom na razvoj kraja kojeg je, kako su istaknuli, i strateški bitno razvijati s obzirom da je riječ o dobro naseljenom pograničnom području.

Završetkom projekta modernizacije županijske ceste taj će dio Konavala dobiti modernu dvosmjernu prometnicu te nove infrastrukturne instalacije u samom trupu ceste.

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist