Urednički izbor

NE ZABORAVITE GLASOVATI Ljutoj naranči iz Kupara osigurajte titulu Hrvatskog stabla 2022.

Naranča na katove iz Kupara natječe se za titulu Hrvatskog stabla 2022. Od sveukupno pet kandidiranih stabala ovaj se zanimljivi primjerak ljute naranče trenutačno nalazi na trećem mjestu. Još jednom pozivamo sve sugrađane da sudjeluju u glasovanju i daju svoju glas ovom zanimljivom stablu, koji se nalazi u đardinu gospara Mata Barišića.

Glasovati se može za jednog kandidata na službenoj stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije. Podsjećamo da se ovo nacionalno natjecanje održava od 1. do 30. rujna te da će pobjedničko stablo predstavljati Republiku Hrvatsku na međunarodnom natjecanju Europsko stablo 2023.

Upute za glasovanje:

Glasovanju se može pristupiti direktno poveznicom i na službenoj stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije.
Glasovati se može samo za jednog kandidata po izboru, potvrdom klika na internetskoj stranici.
Glasovanje traje od 1. rujna 2022. u 00:00:00 sati do 30. rujna 2022. do 23:59:59 sati.

Rezultati glasovanja će biti nevidljivi od 23.09.2022. u 23:59 dok će proglašenje pobjednika biti 14. listopada 2022.

Po završetku glasovanja i obradi pristiglih podataka, svečano će se proglasiti pobjednik natjecanja na online platformi.

Pročitajte još

Potpisani ugovori o financiranju programa sa sedam udruga civilnog društva

Dulist

[FOTO/VIDEO] Brijesta puna svijeta, dan u znaku malostonske kamenice! Jeste li se osladili?

Dulist

Dr. Orsat John: ‘Borimo se za bolje sutra u zdravstvu, kako za osoblje, tako i za naše pacijente!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija