Aktualno

Pred kamerama i o mamurluku

 
Kolegij komunalaca ovog je ponedjeljka prošao u pomalo neuobičajenom ozračju. Vjerujemo i dijelom pod dojmom prijenosa uživo, ali i pobjede hrvatske nogometne reprezentacije u utakmici protiv Irske.

Upravo na to posljednje osvrnuo se direktor Čistoće Pero Kaciga čestitavši Vatrenima na pobjedi.
– Možda smo svi malo mamurni pa možda ovaj sastanak medijski nije trebao biti – rekao je Kaciga.

Spominjale su se danas i u više navrata bajke,o kojima je u svojim osvrtima govorio pročelnik za promet Dinko Mirić, pokušavši uvjeriti građane kako se nepotrebno pojavljuju kritike oko rokova za završetak radova na kružnom roku na Pošti Lapad. Najavio je kako će 90 radova biti gotovo do srijede, što uključuje i asfaltiranje.

– Može nas razumjeti jedino onaj koji je radio u operativi i to na području grada – rekao je Mirić, spomenuvši kako izvođač radova radi punom parom, i nedjeljama i blagdanima sve kako bi se čim prije završilo s radovima.

– Bespotrebno je praviti pritisak jer se radi maksimalno brzo – poručio je Mirić, dodavši kako se uskoro tako bježi s Pošte Lapad na Ilijinu Glavicu. Tamo se već ovog tjedna u posao uvodi izvođač radova, te se u srcu sezone kreće s uređenjem križanja na glavnom ulazu u turistički Dubrovnik.

– Radit ćemo usred ljeta na najopterećenijem gradskom križanju na način da se promet odvija i da stignemo posao dovršiti do kraja godine – rekao je pročelnik Dinko Mirić, zaključivši kako je 'to još jedna bajka koja počinje.
 

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija