Aktualno

Ako zapne, zovite Dinka!

Pročelnik Dinko Mirić osobno će sjesti za volan autobusa i okrenuti ga u kružnom toku ako slučajno koji šofer ne bude u stanju to učiniti.

Rekao je to sam Mirić na kolegiju komunalaca odgovarajući na novinarsko pitanje je li na kružnom toku na Pošti Lapad otežano okretanje autobusima.

– Onaj tko ne bude mogao proći autobusom neka me zazove, blokirat ćemo kružni tok i ja ću prvi put u život sjesti za volan autobusa i okrenuti ga. Kružni tok ima svoje zakonitosti i parametre koje treba poštivati poput ulaska brzinom ne većom od 30 km/h. Po takvim parametrima je i napravljen – rekao je Mirić.

Zamjenik gradonačelnika Niko Šalja objasnio je kako se kružni tok na Pošti Lapad trebao raditi prije dvije godine, ali je prolongiran upravo zbog sumnji oko okretanja autobusa. projektanti su tada napravili reviziju projekta, te je kružni tok pomaknut izmaknut prema trgu.
– Po mom osobnom mišljenju tih problema neće biti, ali pričekajmo da se završe svi radovi – rekao je Šalja.

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija