Politika

Pravedan: Vlahušić mora snositi odgovornost!

Pravedan: Vlahušić mora snositi odgovornost!

– Ja sam jedan od protivnika Dubrovačkog dogovora i smatrao sam odgovornost za njegov uspjeh ili neuspjeh mora snositi Vlahušić – odgovorio je na naš upit Antun Pravedan o tome zašto 'odstupa' s mjesta predsjednika dubrovačkog HNS-a.

– Od uspjeha ili neuspjeha ovog njegovog projekta ovisi njegov daljnji politički put. Naglašavam da je ovo samo prijedlog Predsjedništva Gradske organizacije, i da se svaki član gradske organizacije ima pravo kandidirati za bilo koje mjesto u stranci. Iako je dio medija prenio kako ja više nisam predsjednik stranke, to nije točno i izborna skupština je tek krajem 10. mjeseca. Dotada se mogu ponovno kandidirati, ali o tome još uvijek ne razmišljam, ali ništa nije isključeno – kaže aktulani predsjednik HNS-a Antun Pravedan koji zaključuje da jednostavno ne želi biti odgovoran za eventualni loš rejting stranke

Podsjetimo, Vlahušić je jučer na svom facebook profilu  istaknuo kako 'nakon lokalnih izbora po Statutu HNSa slijede unutarstranački izbori, pa smo na današnjem predsjedništvu donijeli JEDNOGLASNU odluku da se kao kandidati na predstojećoj Skupštini za predsjednika podružnice podrži Andro Vlahušić a za potpredsjednike Matija Čale Mratović i Antun Pravedan'.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist