Županija

POZIV TURISTIČKIM DJELATNICIMA Prijavite se kako bi postigli procijepljenost do kraja svibnja!

Prvo organizirano cijepljenje djelatnika u turizmu proteklo je izvrsno, uz visok odaziv, a i općenito u županiji postoji visok interes za cijepljenjem. Rečeno je to na sastanku župana Nikole Dobroslavića sa zamjenikom te ujedno i načelnikom Stožera CZ DNŽ Joškom Cebalom s gradonačelnikom Matom Frankovićem, ravnateljem Zavoda za javno zdravstvo Matom Lakićem i ravnateljem Doma zdravlja Dubrovnik Brankom Bazdanom.
Kao imperativ je stoga postavljen cilj procijepljivanja svih turističkih djelatnika tijekom svibnja kako bi ljetnu sezonu dočekali spremni s ciljem postizanja standarda zelene zone, odnosno sigurne destinacije.

Kao jedan od zaključaka sastanka proizlazi stoga poziv svim djelatnicima u turizmu i njihovim poslodavcima, da se u što većem broju prijave za cijepljenje putem Ministarstva turizma na kojem su objavljenje detaljne upute.

Treba istaknuti kako je na prvom organiziranom cijepljenju turističkih djelatnika, cjepivo protiv COVID-19 primilo 427 osoba. Također, do današnjeg dana prvu dozu cjepiva u našoj županiji primilo je 17 393 osobe, a drugu dozu 4 774 osobe.

Pročitajte još

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku civilne zaštite

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija