Aktualno

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

brzina mjerenje laser policija

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila od 21. travnja kontinuirano na velikom broju lokacija.

Akcija će se provesti u naseljenim mjestima i izvan njih, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kako ističu iz Policije.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivaju se građani da od sutra, 1. do 10. travnja 2023. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadzirati brzinu kretanja vozila.

Banner 300x250 DU 1

– Svoje prijedloge možete dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine – ističu iz Policije.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa, kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist