Aktualno

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

brzina mjerenje laser policija

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila od 21. travnja kontinuirano na velikom broju lokacija.

Akcija će se provesti u naseljenim mjestima i izvan njih, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kako ističu iz Policije.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivaju se građani da od sutra, 1. do 10. travnja 2023. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadzirati brzinu kretanja vozila.

– Svoje prijedloge možete dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine – ističu iz Policije.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa, kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Pročitajte još

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist