Županija

POZIV BRANITELJIMA ŽUPE DUBROVAČKE Uz Dan Općine dodjela i povelja zahvalnosti

Povodom Dana Općine i 30-te obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke, u četvrtak 26. svibnja, s početkom u 18 i 30 u Hotelu Sheraton upriličit će se Svečana Akademija.

Predavanje o ratnim događanjima na području Župe dubrovačke održat će ravnateljica Muzeja Domovinskog rata, Varina Jurica Turk.

Tom prilikom dodijelit će se povelje zahvalnosti svim postrojbama i ratnim udrugama za sudjelovanje u ratnim vojnim operacijama oslobođenja Župe dubrovačke.

Ovim putem pozivaju se svi branitelji koji su sudjelovali u obrani i oslobođenju Župe dubrovačke od srpsko crnogorske agresije da se, ukoliko žele nazočiti Svečanoj Akademiji, jave lokalnim braniteljskim udrugama ili Općini Župa dubrovačka kako bi mogli osobno preuzeti pozivnice.

Također obavještavamo branitelje kako će predstavnici Općine Župa dubrovačka zajedno s predstavnicima Udruga proizašlih iz Domovinskog rata položiti vijence kod spomen-ploča palih hrvatskih vitezova.

Polazak povorke prema spomen pločama iz Općine je u srijedu 25. svibnja u 17 i 30 sati.

Pročitajte još

Božo Lasić: ‘Razumijem razočaranje sugrađana. U ponedjeljak očekujemo izmjene voznog reda’

Dulist

Ministarstvo turizma i sporta odobrilo 300 tisuća kuna za opremanje sportske dvorane OŠ Gruda

Dulist

Potpisani ugovori o financiranju s udrugama koje provode projekte iz područja zaštite okoliša

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija