Sport

‘POVRATAK KUĆI’ Lakić potpisao za Kaiserslautern

Srđan Lakić

Dubrovački nogometaš Srđan Lakić zadnjeg je dana zimskog prijelaznog roka prešao iz Eintracht Frankfurta u Kaiserslautern.

Kako stoji na službenim stranicama njemačkog drugoligaša, 30-godišnji Lakić u Kaiserslautern zapravo stiže iz Wolfsburga, koji mu nije produžio ugovor, a dvaput ga je slao na posudbu (Hoffenheim i Eintracht).
– Jako mi je drago da je Srđan Lakić s nama, jer nam donosi kvalitetu i iskustvo. Završnica sezone bit će tvrda i teška, a lakić je vrlo dobar dečko, i sportski i kao čovjek – kazao je o Lakićevom dolasku trener Kaiserslauterna Kosta Runjaić.

– Vrlo sam sretan što sam se vratio u FCK. Kaiserslautern je moj njemački dom, a ja sam uvjeren da ćemo zajedno uspjeti i vratiti se u Bundesligu – istaknuo je po potpisu ugovora Lakić.

Podsjetimo, Lakić je u K’lauternu proveo tri sjajne sezone te od 2008. do 2011. godine u 80 utakmica zabio čak 35 pogodaka. U svojoj drugoj sezoni u crvenom dresu svojim golovima pridonio je povratku ‘Crvenih vragova’ u njemačku prvu ligu, a potom postigao 16 pogodaka u Bundesligi te sedam u Kupu.

Kaiserslautern je treći na ljestvici 2. Bundeslige, iza Kolna i Greuther Furtha, a ispred Karlsruhera, Union Berlina i St. Paulija.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist