Županija

POTPISAN UGOVOR Županija sufinancira izgradnju igrališta u naselju Brašina

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Župa dubrovačka potpisali su ugovor o sufinanciranju troškova izgradnje nogometnog, košarkaškog i dječjeg igrališta Brašina. Iz Općine podsjećaju kako je prije nekoliko godina kupljeno zemljište s namjenom izgradnje sportskog i dječjeg igrališta u naselju Brašina. Provedenim postupkom javne nabave izabran je najpovoljniji ponuditelj s iznosom od 1.650.735,00 kn s PDV-om. Potpisivanje ugovora se predviđa do kraja mjeseca, nakon čega će odmah započeti i sama izgradnja. Općinski načelnik Silvio Nardelli se zahvalio županu na doniranim sredstvima za sportsko i dječije igralište Brašina, kao i za donirana sredstva od strane Dubrovačko-neretvanske županije za sportsko rekreacijski centar Čibača.
Osim potpisivanja ugovora, na radnom sastanku govorilo se i o važnim projektima za Općinu Župa dubrovačka kao što su dogradnja Osnovne škole Župa dubrovačka te izgradnja tople veze sa školskom sportskom dvoranom. Tema razgovora bila je i izgradnja komunalne lučice Srebreno, odnosno završetak izrade projektne dokumentacije.

Pročitajte još

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku civilne zaštite

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija