Grad

Postavljeni rukohvati u ulicama Od Gale i Vladimira Nazora

rukohvati

U sklopu godišnjeg programa komunalnog uređenja i opremanja gradskih ulica, Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika, putem ugovornog izvođača, postavio je rukohvate u ulicama Od Gale i Vladimira Nazora na području Gradskog kotara Pile-Kono.

U ulici Od Gale, na dvije zasebne dionice, postavljeni su rukohvati u ukupnoj duljini od 70 metara, dok je u Ulici Vladimira Nazora, na lokaciji Pod Dubom, postavljena ograda u duljini 30 metara i rukohvat u duljini od 15 metara.

Radovi postavljanja rukohvata izvedeni su u suradnji s GK Pile-Kono na traženje građana s tog područja, a sve u cilju kako bi se starijim i teže pokretljivim građanima omogućilo lakše i sigurnije kretanje. Ukupna vrijednost investicije iznosi 5.500 eura.

U narednom razdoblju planirano je postavljanje rukohvata u Lokrumskoj ulici (GK Ploče iza Grada) te u tri ulice u Gradskom kotaru Gruž (Ulica Augusta Cesarca, Topolska i Sustjepanska), dok već ovog tjedna kreću radovi ugradnje rukohvata u Velebitskoj ulici (GK Lapad).

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zrinka Raguž Dubrovačkoj razvojnoj agenciji uručila dva ugovora vrijedna preko 56 tisuća eura

Dulist

RUŽAN PRIZOR Na Pilama polomljen zidić

Dulist