Grad

Postavljeni rukohvati u ulicama Od Gale i Vladimira Nazora

U sklopu godišnjeg programa komunalnog uređenja i opremanja gradskih ulica, Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika, putem ugovornog izvođača, postavio je rukohvate u ulicama Od Gale i Vladimira Nazora na području Gradskog kotara Pile-Kono.

U ulici Od Gale, na dvije zasebne dionice, postavljeni su rukohvati u ukupnoj duljini od 70 metara, dok je u Ulici Vladimira Nazora, na lokaciji Pod Dubom, postavljena ograda u duljini 30 metara i rukohvat u duljini od 15 metara.

Radovi postavljanja rukohvata izvedeni su u suradnji s GK Pile-Kono na traženje građana s tog područja, a sve u cilju kako bi se starijim i teže pokretljivim građanima omogućilo lakše i sigurnije kretanje. Ukupna vrijednost investicije iznosi 5.500 eura.

U narednom razdoblju planirano je postavljanje rukohvata u Lokrumskoj ulici (GK Ploče iza Grada) te u tri ulice u Gradskom kotaru Gruž (Ulica Augusta Cesarca, Topolska i Sustjepanska), dok već ovog tjedna kreću radovi ugradnje rukohvata u Velebitskoj ulici (GK Lapad).

Pročitajte još

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija