Županija

POSLOVNO UMREŽAVANJE Tko je sve bio na prvoj Poduzetničkoj ćakuli?

Centar za poduzetništvo održao je prvu ovogodišnju Poduzetničku ćakulu, događanje kojem je cilj da okupi poduzetnike koji žive i djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije kako bi razmijenili znanja i iskustva i stvorili nove kontakte. Kroz panel raspravu, svoja su iskustva podijelile uspješne lokalne poduzetnice, Lea Perić (Xoinx), Marija Grgurević (Elixir Vitae) i Ana Matušić (Hello Dubrovnik). Unatoč vrlo individualnim iskustvima i različitim djelatnostima, kao jedan od najvažnijih faktora u razvoju poslovanja istaknule su zajednicu, onu osobnu i obiteljsku ali i onu koju čine drugi poduzetnici, od kojih mogu učiti, zajednički raditi i dodatno se razvijati.

Poslovno umrežavanje je vrlo jednostavan i jeftin marketinški alat za povezivanje s osobama koje poduzetniku mogu biti od velike koristi u razvoju poslovanja. Ta korist može biti u obliku ostvarivanja poslovne suradnje, ali i kao razmjena informacije koje su poduzetnicima u određenom trenutku potrebne.

Centar za poduzetništvo svojim djelovanjem radi upravo na stvaranju pozitivne poduzetničke klime, te ovakvim aktivnostima cilja na umrežavanje poduzetnika kako bi njihovi početci, ali i rast bili lakši i kako bi uz svoje kolege poduzetnike stvorili mrežu suradnje i potpore te je ovo tek prva Ćakula u nizu planiranih.

Pročitajte još

AGROTURIZAM KONAVLE Pješačka tura ove nedjelje na području Čilipa

Dulist

UKUPNO 23 NAGRADE Ovo su najbolji župski sportaši u 2022.!

Dulist

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija