Županija

POSLOVNO UMREŽAVANJE Tko je sve bio na prvoj Poduzetničkoj ćakuli?

POSLOVNO UMREŽAVANJE Tko je sve bio na prvoj Poduzetničkoj ćakuli?

Centar za poduzetništvo održao je prvu ovogodišnju Poduzetničku ćakulu, događanje kojem je cilj da okupi poduzetnike koji žive i djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije kako bi razmijenili znanja i iskustva i stvorili nove kontakte. Kroz panel raspravu, svoja su iskustva podijelile uspješne lokalne poduzetnice, Lea Perić (Xoinx), Marija Grgurević (Elixir Vitae) i Ana Matušić (Hello Dubrovnik). Unatoč vrlo individualnim iskustvima i različitim djelatnostima, kao jedan od najvažnijih faktora u razvoju poslovanja istaknule su zajednicu, onu osobnu i obiteljsku ali i onu koju čine drugi poduzetnici, od kojih mogu učiti, zajednički raditi i dodatno se razvijati.

Poslovno umrežavanje je vrlo jednostavan i jeftin marketinški alat za povezivanje s osobama koje poduzetniku mogu biti od velike koristi u razvoju poslovanja. Ta korist može biti u obliku ostvarivanja poslovne suradnje, ali i kao razmjena informacije koje su poduzetnicima u određenom trenutku potrebne.

Centar za poduzetništvo svojim djelovanjem radi upravo na stvaranju pozitivne poduzetničke klime, te ovakvim aktivnostima cilja na umrežavanje poduzetnika kako bi njihovi početci, ali i rast bili lakši i kako bi uz svoje kolege poduzetnike stvorili mrežu suradnje i potpore te je ovo tek prva Ćakula u nizu planiranih.

Pročitajte još

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist