Županija

POSJETILI OPĆINU Učenici PŠ Postranje davali prijedloge za poboljšanje života u njihovom mjestu

Učenici Područne škole Postranje posjetili su Općinu Župu dubrovačku s ciljem upoznavanja s radom općine kao i pravima i odgovornostima načelnika. Učenike su primili općinski načelnik Silvio Nardelli, pročelnik Jure Marić i voditeljica odsjeka za društvene djelatnosti i kulturu Katarina Barović.

Nakon što ih je načelnik upoznao sa svojim radnim obvezama i odgovornostima, upoznao ih je i s radom Općinskog vijeća kao i s tekućim projektima koji su bitni za razvoj i napredak cijele Općine. Govorio im je i o  ulozi svakog pojedinca u zajednici.

Učenici su davali prijedloge za poboljšanje života u mjestu u kojem žive te postavljali zanimljiva pitanja na koja su načelnik i pročelnik strpljivo odgovarali. Prijedlozi i pitanja su se odnosili na knjižnicu, starački dom, češće autobusne linije kroz njihovo mjesto, izgradnju dvorane i igrališta, ležeće policajce, stanove, trgovine…

Susret je završio čašćenjem, zajedničkim fotografiranjem te sa željom da se tradicija posjeta učenika nastavi u idućim godinama.

Načelnik Općine Župa dubrovačka svim je učenicima zaželio sreću u daljnjem školovanju, mnogo strpljenja u učenju i usvajanju znanja objasnivši kako to određuje njihovu budućnost.

Pročitajte još

[FOTO] ‘SVE IDE PO PLANU’ Obišli smo radove na Vili Čingriji

Dulist

Napreduju radovi na Centru za djecu s poteškoćama u razvoju u Metkoviću

Dulist

PRIVREMENO Župljani u Srebrenom mogu produžiti abonamenat za prosinac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija