Zanimljivosti

Popravlja se Eko park Ombla

Lijepa vijest! Popravlja nam se „Eko-park Ombla“! – javlja nam predsjednica eko-udruge Zeleni forum Jadranka Šimunović.

– Ovih dana smo svi jako sretni. Ne samo naši ekoaktivisti Eko-Omblići i Zeleno Sunce nego sva djeca i mladi Mokošice, jer nam se ovih dana popravlja Eko-park Ombla u Mokošici, jedno od najomiljenih mjesta druženja i igre u Mokošici – kaže Šimunović, podsjećajući kako je prošle zime i proljeća Eko park čad sedam puta bio demoliran.

– Pismeno smo zamolili Grad Dubrovnik, priloživši i troškovnik, da nam pomogne u obnovi drvenih eksponata Eko-parka. Cjelokupni popravak drvenih eksponata koštat će 25 500 kuna, s tim što je 22 500 kuna financirao Grad Dubrovnik, a razlika od 3 000 kuna će donirati izvođač radova, tvrtka Drvointerijeri, na radost sve naše djece i mladih Mokošice – ističe Šimunović.

Po obavijesti iz Grada Dubrovnika, uskoro će u Eko parku Ombla biti postavljene video kamere te će se dobro osvijetliti, kako ne bi bilo i dalje uništavanja vrijednih drvenih eksponata Eko parka, ističe Šimunović, ujedno zahvalivši svima koji su pomogli da se poprave uništeni eksponati.

Pročitajte još

UZ PEKARSKE SLASTICE U Domu za starije Dubrovnik obilježili dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dulist

Na papercraft radionicama izrađivale su se figure životinja i maske u obliku ptice

Dulist

POZIV NA AUDICIJU Budi Linđovac, čuvaj tradiciju i sviraj, putuj, pjevaj…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija