Županija

PONOVLJENI NATJEČAJ Za direktora županijskog TZ-a niz kandidata, među njima opet Julijo Srgota i Matea Bošković

Ponovljeni natječaj za novog direktora Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije još uvijek je u tijeku, a na njega je pristigao niz prijava, među kojima i ona predstojnika dubrovačkog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Julija Srgote, što nam je i sam potvrdio. On se, naime, ponovno prijavio na natječaj nakon što je prošli ‘propao’ jer Turističko vijeće nije odabralo nijednog od kandidata koji su se prijavili te iznijeli svoje programe. Na natječaj se ponovno, kako doznajemo, prijavila i Matea Bošković koja je također bila među kandidatima prethodnog natječaja. Ostaje, međutim još uvijek tajnovito koliko se kandidata do sada prijavilo i koliko će prijava još pristići do zaključenja natječaja. Konkretnije informacije nisu se mogle dobiti ni iz same Turističke zajednice županije gdje su istaknuli kako se nadaju da će ovaj put natječaj biti uspješan te da će iznjedriti novog direktora.

Podsjetimo, Turističko vijeće županijske Turističke zajednice 4. je srpnja trebalo izabrati nekoga od četvero kandidata koji su se prijavili na natječaj za novog direktora TZ-a, međutim, to se nije dogodilo. Nitko od četvero kandidata nije dobio natpolovičnu većinu Turističkog vijeća. Na natječaj su se tada prijavili predstojnik dubrovačkog područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Julijo Srgota, Matea Bošković, Ivana Rodin Miljas iz Elite Travela te direktorica TZ Mljet Andrea Anelić. Kandidati su svoje programe predstavili pred Turističkim vijećem koje je s njima i odradilo razgovore, međutim to ipak nije bilo dovoljno da netko od njih naslijedi Vladimira Bakića na čelnom mjestu u TZ-u. Srgota, inače, nije prošao u drugi krug izbora na tom prvom natječaju. U drugom krugu je bila Matea Bošković s Ivanom Rodin Miljas koje su imale isti broj glasova zbog čega je donesena odluka da se ponovi natječaj. Novi, ponovljeni natječaj, raspisan je 14. srpnja te se čeka istek roka prijava.

Pročitajte još

ŠESTO ISPITIVANJE Na pet plaža more nije izvrsne kakvoće

Dulist

ODUŠEVLJENI SU DUBROVNIKOM Župan posjetio mlade Ukrajince koji borave u Učeničkom domu

Dulist

[MALOSTONSKI ZALJEV] Velika ekološka akcija čišćenja podmorja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija