Županija

Stigla vrijedna oprema za razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković

Projekt Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković nastavlja s aktivnostima na projektu pa je tako upravo u Metković stigla nova, vrijedna oprema. Tvrtka Gradatin d.o.o. dostavila je kombinirano vozilo (4m3) za čišćenje i uklanjanje nečistoća iz kanalizacijskih cijevi marke IVECO sa snagom motora 152 Kw.

Stigla je i pokretna hidraulična pumpa za ispumpavanje vode sa agregatom, kao i prijenosni automatski kompozitni uzorkivač za otpadnu vodu koji bilježi povijest uzoraka i to 4000 zapisa za vremensku oznaku uzorka te uređaj za lociranje kvarova i određivanje trase kabela koji služi za terensko otkrivanje položaja instalacija koje nisu grafički označene.

Ova oprema vrlo je važan je dio cjelokupnog projekta razvoja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković. Projekt traje 36 mjeseci, ukupne vrijednosti 488.622,361,25 kn, od čega je nepovratnih sredstava iz Kohezijskog fonda 253.696.378,57 kn. EU fond financira 70,68 posto, Republika Hrvatska 11,73 posto, Hrvatske vode 11,73 posto te Metković d.o.o. i grad Metković 5,86 posto sredstava tj. 21 milijun kuna.

Pročitajte još

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

ŠESTO ISPITIVANJE Na pet plaža more nije izvrsne kakvoće

Dulist

ODUŠEVLJENI SU DUBROVNIKOM Župan posjetio mlade Ukrajince koji borave u Učeničkom domu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija