Županija

Ponovno je raspisan natječaj za izbor čelne osobe županijskog TZ-a

Raspisan je još jedan natječaj za direktora Turističke zajednice dubrovačko-neretvanske.

Turističko vijeće Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije natječaj je raspisalo 14. srpnja, a traje do 29. srpnja. ‘Rok za podnošenje prijava na natječaj je 8 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, a počinje teći prvi slijedeći dan od dana objave’, navodi se u natječaju. Traži se izvršitelj ili izvršiteljica dužnosti na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine. O ishodu natječaja kandidati će biti obaviješteni putem elektroničke pošte, ‘najkasnije 30 dana od isteka roka za prijavu na natječaj’, stoji u opisu natječaja.

Četiri kandidata
Podsjetimo, Turističko vijeće županijske Turističke zajednice 4. je srpnja trebalo izabrati nekoga od četvero kandidata koji su se prijavili na natječaj za novog direktora TZ-a, međutim, to se nije dogodilo. Nitko od četvero kandidata nije dobio natpolovičnu većinu Turističkog vijeća te će se natječaj ponoviti. Na natječaj su se tada prijavili predstojnik dubrovačkog područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Julijo Srgota, Matea Bošković, Ivana Rodin Miljas iz Elite Travela te direktorica TZ Mljet Andrea Anelić. Kandidati su svoje programe predstavili pred Turističkim vijećem koje je s njima i odradilo razgovore, međutim to ipak nije bilo dovoljno da netko od njih naslijedi Vladimira Bakića na čelnom mjestu u TZ-u.

Pročitajte još

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

ŠESTO ISPITIVANJE Na pet plaža more nije izvrsne kakvoće

Dulist

ODUŠEVLJENI SU DUBROVNIKOM Župan posjetio mlade Ukrajince koji borave u Učeničkom domu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija