DuList IN

‘POMELI’ NA NATJECANJU U PLESU Convivu dva zlatna odličja u Budimpešti

'POMELI' NA NATJECANJU U PLESU Convivu dva zlatna odličja u Budimpešti

Plesno edukativna udruga Convivo osvojila je dva zlatna odličja na međunarodnom natjecanju u Budimpešti.

Naime, na International Dance Open-u nastupila je juniorska i seniorska postava Plesno edukativne udruge Convivo. Natjecali su se u dvjema kategorijama i u Dubrovnik se vratili bogatiji za dva zlatna odličja.
Prva koreografija – Lyrical show grupa ‘Who you are – message to all women’, koreografija je koju je šira publika imala priliku vidjeti na plesnom spotu koji je Convivo objavio povodom Dana žena.
Druga točka u kojoj su sudjelovali svi juniorski i seniorski članovi je Modern formacija ‘Desert rose’, koreografija u sklopu nove plesne predstave koju klub priprema, a koja će svjetlo dana ugledati koncem godine.
Stariji članovi kluba su imali radno ljeto, a pripreme za natjecanje su tekle usporedno sa stalnim nastupima, pripremama za novu predstavu i ostalim projektima, izmedu ostalog i projekta razmjene mladih iz Bad Homburga u organizaciji grada Dubrovnika.

-Uistinu sam ponosna na plesne rezultate, ali još i više od toga ponosna na ponašanje plesača tijekom cijelog putovanja – na odgovornost, profesionalnost, zajedništvo, timski rad i empatiju koju su pokazali jedni prema drugima. Mi smo jedna predivna plesna obitelj, a takav osjećaj daje puni sjaj zlatnim medaljama – izjavila je jedna od voditeljica Betty Miliċ.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist