Aktualno

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje tijekom Velikog tjedna

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje tijekom Velikog tjedna

Vrijeme će ovaj tjedan do Uskrsa biti dosta promjenjivo. Očekuje nas dva dana kiše, dok će ostatak tjedna biti većinom popraćeni oblacima, a subota će biti iznimka s najviše sunčanih sati. Temperatura kroz tjedan će se kretati od devet do 21 stupnja. Što se tiče vjetra, pratit će nas cijeli tjedan a najsnažniji će biti u srijedu.

U ponedjeljak nas očekuje sunčano i vedro vrijeme do 19 sati kada će se skupiti malo oblaka. Temperatura će ići od devet do 15 stupnjeva, dok će puhati lagani vjetar koji će se do večeri malo pojačati.

U utorak će se nastaviti pojačavati vjetar te će najviše ići do 37 km/h. Ujutro nas očekuje oblačno, dok će poslije podne od 16 sati početi padati kiša koja će trajati do kraja dana te se nastaviti idući dan u ranim jutarnjim satima. Temperatura će biti malo toplija te će se kretati od 11 do 15 stupnjeva.

Idući dan će, kako je već spomenuto ranije ujutro krenuti s kišom koja bi trebala prestati do 10 sati otkada nas samo očekuju oblaci do 22 sata kada je opet moguća kiša. Biti će osjetno toplije za razliku od prethodna dva dana s temperaturama od 14 do 20 stupnjeva. Uz što će puhati vjetar jačine od 25 do 45 km/h.

Četvrtak će biti promjenjiv, od sunčanih razdoblja do naoblake u večernjim satima. Ujutro je moguće malo kiše, ali nakon toga nas očekuje sunce od 10 do 16 sati nakon čega stižu oblaci koji će se zadržati cijelu večer.  Temperature nastavljaju isti trend kao i većina tjedna, s vrijednostima od 13 do 16 stupnjeva. Uz to će vjetar biti nešto blaži nego u srijedu.

Za kraj radnog tjedna u petak nas očekuju oblaci, ali bez obzira na to temperatura će se kretati od 14 do 20 stupnjeva. Puhat će i lagani vjetar od 10 do 16 km/h.

U subotu prije Uskrsa nas očekuje kratka naoblaka ujutro, a ostatak dana će biti vedro i sunčano. Temperatura će nastaviti u isto tonu s vrijednostima od 21 do 16 stupnjeva, a vjetar će biti malo snažniji nego u petak s vrijednostima od 19 do 23 km/h.

Izvor: Fremeteo.com

 

Pročitajte još

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist