PodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Aleksandar Stanković o depresiji i Frankovićevom gostovanju u Nu2. Je li platio?

s barbarom aleksandar stankovic

s barbarom aleksandar stankovic1

U novoj epizodi podcasta DuLista gostuje poznati HRT-ov novinar i voditelj Aleksandar Stanković. Nedavno je u javnosti otvoreno progovorio o svojoj 14 godina dugoj borbi s depresijom, a u razgovoru s Barbarom Đurasović ispričao je kako mu ljudi stalno prilaze s istim problemom. Dok je dolazio u Dubrovnik, u zračnoj su ga luci zaustavile dvije osobe. Stanković je pričao o svojim najtežim danima, simptomima, terapijama. U knjizi ‘Depra’ progovara o vlastitim iskustva s depresijom, a u podcastu odgovara na pitanje koliko je sve to bilo teško prenijeti na papir, kako su mu reagirali njegovi najbliži, ima li onih koji ga smatraju luđakom i je li ikad imao suicidalne misli.

Komentirali su i nedavno gostovanje dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića u njegovoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’. Reakcije na njegovo gostovanje su podijeljene, a kako je sam Franković komentirao Stankovićeva pitanja – pogledajte u novoj epizodi S Barbarom.

Cijela epizoda podcasta dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

 

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OPRALA GA TREMA ILI? Višnjić tijekom recitiranja Himne slobodi preskočio cijeli stih

Dulist

[FOTOGALERIJA] Svečano otvorene 75. Dubrovačke ljetne igre

Dulist