Županija

Počeli radovi na ugradnji liftova za osobe s invaliditetom na Korčuli

Počeli su radovi na ugradnji lifta za osobe s invaliditetom na Blatu i u Veloj Luci. Istima je ovog ponedjeljka nazočio župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i suradnicima.
Lifteri vrijedni 1,46 milijuna kuna postavit će se u organizacijskoj jedinici Blato Doma zdravlja „dr. Ante Franulović“, kao i Veloj Luci u centralnoj zgradi Doma zdravlja. Radovi se izvode u sklopu projekta ”Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti Domova zdravlja i koncesionara Dubrovačko – neretvanske županije“, a koji se financira iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020. Proračun projekta iznosi 4 milijuna kuna, od čega su 3 milijuna kuna (75%) bespovratnih sredstava EU, dok je ostatak sufinanciranje Dubrovačko-neretvanske županije.
Izvođač ovog dijela radova je tvrtka Polinom iz Splita, dok nadzor vrši tvrtka Tim bolje iz Vele Luka.
Novo vozilo za DZ Korčula
Župan Dobroslavić u ponedjeljak je ravnatelju DZ Korčula Sebastijanu Fabrisu uručio novo vozilo koje će se koristiti za potrebe obavljanja fizikalne terapije u kući područje cijelog otoka Korčule, kao i dijela poluotoka Pelješca.

Pročitajte još

ZBOG ŽALBE Zaustavljen i drugi natječaj za Lučino razdolje

Dulist

U SLANOME I MAJKOVIMA Osnovnoškolci se upoznavali s riječnom i barskom kornjačom

Dulist

Stoljetni div u srcu Slavonije hrvatsko je stablo godine!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija