Zanimljivosti

Počeli predupisi u Dubrovačku privatnu gimnaziju

Dubrovačka privatna gimnazija započela je s predupisima za školsku 2012./13. godinu. Svi zainteresirani svoje prijave mogu podnijeti do 25. svibnja u vremenu od 10 do 14 sati.

A evo što vas sve čeka u privatnoj gimnaziji: mali razredi i obiteljska atmosfera; individualni pristup svakom učeniku; dodatni satovi učenja umjesto repeticija; jednosmjenski rad; brojne vannastavne aktivnosti, slobodne aktivnosti, terenske nastave; športski dani i posebna skrb o učenicima sportašima.

Tu je i stručna pomoć u odgoju i usmjeravanju učenika, kao i mogućnost izbora više stranih jezika od engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog i portugalskog. Očekuje vas i nabava i korištenje i-pada za lakše i svrsishodnije praćenje nastave i učenje, dogovori o vremenu i načinu usmenih i pismenih provjera te suradnja s institucijama Grada i Županije koje brinu o odgoju i zdravlju mladeži.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 25. svibnja u vremenu od 10,00 do 14,00 sati na broj telefona 020/332 844 ili putem maila na info@pg-dubrovnik.net.

Cijena školarine iznosi 31.200 kuna godišnje; plativo odjednom uz 5 % popusta ili u 12 mjesečnih obroka po 2600 kn.
 
Sponzorirani članak

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija