Zanimljivosti

Po karte za Lokrum od 10 kuna u ured Rezervata

Nekolicina građana Dubrovnika žalila nam se kako kada žele otići na otok Lokrum s Libertasovim pokazom za 10 kuna, umjesto na mul moraju po karte ići u ured Rezervata Lokrum na Pločama, što im otežava odlazak na kupanje.

Pomoćnica ravnatelja za promidžbu i razvoj Kristina Ćurčija rekla nam je kako radnim danom od 7 sati  i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta  građani mogu uzeti kartu za Lokrum od 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza i računa u uredu na Pločama, te subotom od 9 do 12 sati, a svi oni koji nakon 15 sati i 30 minuta krenu za Lokrum to mogu učiniti u Lugarevoj kućici.

– U uredu svejedno kupuju abonamente. Sada smo otvorili još jedan punkt, a to je Lugareva kućica, tako da i tamo mogu kupiti sve od abonamenata do karata od 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza i računa – naglasila je dodavši kako tom prigodom ne mogu kupiti više karata uz predočenje Libertasovog pokaza.

– To bi stvaralo prostor za zloupotrebe – zaključila je Ćurčija.

Pročitajte još

[FOTO] ZELENA ČISTKA Ronioci iz podmorja Lokruma izvadili 56 kilograma otpada, najviše plastike

Dulist

ZA POTREBE KORISNIKA Prodajom Caritasovih bilježnica s porukama Ljubavi prikupljeno više od 40.000 kuna

Dulist

U Đurinićima – predstavljanje knjiga Stijepa Mijovića Kočana uz glazbu i tematski zalogaj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija