Politika

PLENKOVIĆ: Sutra u 9 sati krećemo raditi za Hrvatsku

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zahvalio je u svome obraćanju nakon premoćne pobjede na parlamentarnim izborima svima koji su dali glas i iskazali povjerenje HDZ-u, ali i onima koji su izišli na glasanje bez obzira kojoj su opciji priklonili svoj glas.

-To je demokracija, iskaz volje naroda, o smjeru u kojem treba ići Hrvatska. Ovakav rezultat HDZ-a ne samo da je velik, nego obvezuje. Imali smo težak mandat, pun iskušenja, a izazovi koji su pred nama su još i veći. Takve okolnosti zahtijevaju rad, energiju, entuzijazam, požrtvovnost, znanje i iskustvo. Sve smo to nastojali sintetizirati u našem pogramu i ljudima na našim listama. Ovakva potpora je za nas velika obveza i svakog dana iduće četiri godine vodit ćemo o njoj računa jer Hrvatska treba rješenja i za gospodarstvo i za javnozdravstvene izazove, jačanje institucija, ljudskih i manjinskih prava – rekao je Plenković te je naglasio kako Hrvatska treba i Vladu koje će baštiniti novi moderni suverenizam.

-Mi smo posljednjih godina postavili HDZ na ono mjesto političkog spektra gdje ga je Tuđman uvijek stavljao i želio. Želim zahvaliti i svima koji su radili na izbornoj strategiji, koji su pratili raspoloženje birača, koji su pratili istraživanja. Ova pobjeda nam daje za pravo da budemo malo veseli, opušteni. Sutra ujutro u 9 sati krećemo svi zajedno kao i do sada svim srcem raditi za Hrvatsku – naglasio je u svome obraćanju Plenković.

Foto: Facebook/HDZ

Pročitajte još

NAKON SASTANKA Ništa od koalicije HDZ-a i DUSTRA-e

Dulist

Kristić o UPU Šipan: Razvoj otoka ne smije biti u službi lukrativnih namjera

Dulist

Maro Hajdarhodžić najavio kandidaturu za župana dubrovačko-neretvanskog

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija