DuList IN

PLANULE ULAZNICE Dubrovčani pohrlili čuti genijalnog Tom Jonesa

PLANULE ULAZNICE Dubrovčani pohrlili čuti genijalnog Tom Jonesa

Ulaznice za koncert legendarnog Toma Jonesa su gotovo rasprodane. Zbog velikog interesa u prodaju dodajemo ulaznice za stajanje! – poručili su iz Dubrovačkih ljetnih igara. 

Podsjetimo, Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre, u suradnji sa Star produkcijom, povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara na najljepšu dubrovačku pozornicu 1. srpnja dovode jednu od najvećih živućih legendi, velikog šarmera i genijalnog performera Toma Jonesa.

Ulaznice su dostupne preko online trgovine ulaznice.hr, a sudeći po broju do sada prodanih karata one su vrlo brzo ‘planule’ Prema podatcima koji se nalaze na stranici u prodaji je 677 karata, a u trenutku pisanja ovog teksta dostupno ih je 396. Cijena karata kreće se od 200 do 500 kuna ovisno o poziciji.

Jones nije jedina svjetska glazbena senzacija koja će ovo ljeto nastupiti u Dubrovniku jer već 1. kolovoza ispred dubrovačke katedrale stiže IL VOLO, operni pop trio, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23).

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist