Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati trećeg kola!

stolni30

Iza nas je treće kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2020/21.

Nakon odigranog kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Lapad kolor s osvojenih 6 bodova, druga je ekipa Ombla s osvojenih 5 i treća ekipa Šampinjoni Konavle s osvojenih 5 bodova.

Utakmica između ekipa Marinkolor i Dr. Čolić bila je odgođena zbog visoke temperature jednog igrača i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tri seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Dario Marić i Maro Šimunović donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Damir Parmać. Ekipa Orlando igrala je utakmicu bez trećeg igrača stoga su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igre.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobijedila je ekipu The Dream Team rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Jurica Prpić i Pepo Deranja donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, Prpić bez izgubljenog seta seta, ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena a Deranja uz 4 izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević.

Ekipa Lapad kolor pobijedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Luka Kulaš (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Šimun Lukačević i Joško Martinović donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Joško Martinović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Dragan Bodiroga i Goran Brajković.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Pavle Radonić donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta, ali je imao lošiji skor dobivenih poena dok je Božo Čavala ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Goran Raspopović. Ekipa Aragosa travel igrala je utakmicu bez trećeg igrača stoga su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igre.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Marijo Obrovac (Ombla) i Marko Šarić (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Šimun Lukačević / Joško Martinović (Lapad kolor), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist