DuList IN

Petar Šegedin skoro se rasplakao zbog svog cimera iz ‘Superstara’

Petar Šegedin skoro se rasplakao zbog svog cimera iz 'Superstara'

Hana Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško izborili su polufinale ‘Superstara’. Mladi i talentirani glazbenici borit će se u trećoj epizodi ‘Superstara’ uživo za prolazak u finale – čime će biti korak bliže pobjedi u showu, ali i nagradi od 50 tisuća eura. Izvanredan je to početak glazbene karijere o kojoj sanjaju kandidati, a dok uvježbavaju posljednje detalje uoči treće epizode uživo, otkrili su nam i poneke tajne jedni o drugima.

Polufinalisti ‘Superstara’ kroz uzbudljivu glazbenu avanturu su se i dobro upoznali, sprijateljili te podijelili ono što znaju jedni o drugima. Petar Šegedin i Ivan Vidović Eyevan trenutno su i cimeri, baš kao i Toni Peruško i Dino Miklaužić.

Ivan Vidović Eyevan o svom cimeru s Korčule ima samo riječi hvale, a kroz vrijeme koje provode zajedno – dobro ga je upoznao.

-Petar je duša od čovjeka – otkrio je Eyevan, čim je Petra doveo do ruba suza. Zadranin je otkrio i da je njegovom cimeru najdraži član žirija Tonči Huljić te da bi Petrov duet iz snova bio onaj s Petrom Grašom. Šegedin je otkrio i da je s Grašom već zapjevao.

-Kada je tek izašla pjesma ‘Ako te pitaju’, Grašo je imao koncert na Korčuli pa sam pjevao s njim na pozornici. Mislim da je Petar jako karizmatičan, volio bih ga bolje upoznati i jednog dana s njim napraviti duet – zaključio je Korčulanin.

Pikanterije o svom cimeru otkrio je i Šegedin, rekavši da je Ivan novi Cristiano Ronaldo.

-Ljudi to možda ne znaju, no Eyevan je novi Cristiano Ronaldo, bolesno dobro igra nogomet – otkrio je Petar i dodao je da ‘božanski dar imati prijatelja kao što je Ivan’.

-Vidović nakon showa želi otići u Veliku Britaniju, raditi albume i pjesme i u tome sam mu, uz roditelje i Boga, najveća podrška – otkrio je Šegedin o svom cimeru. Ivanu je, dodao je, najdraži član žirija Severina, a iz takta ga najviše izbaci nepravda.

Predstavili su se međusobno i Dino Miklaužić te Toni Peruško. Istrijan je za svog mladog cimera rekao da je ‘zreo za svoje godine i da jako dobro razmišlja sa svega 18 godina’.

-Rekao bih da mu je Severina omiljena članica žirija, ali tu je i Tonči Huljić, zbog svega što je napravio – otkrio je Toni o Dini pa dodao i da je Miklaužić poprilično nestrpljiv. Duet iz snova Dini bi bio onaj s Oliverom Dragojevićem.

Toni Peruško, pak, prema riječima svog cimera iz ‘Superstara’, svira po cijele dane i živi samo za glazbu.

-Toniju je Tonči najdraži član žirija, i to zato što je napravio pola estrade – izjavio je Dino. Dodao je i kako Peruška iz takta uvijek izbaci jutro, a najveća podrška su mu obitelj i djevojka.

-Tonijev duet iz snova bio bi onaj s Tinom Turner – zaključio je Dino o svom ‘Superstar’ cimeru i prijatelju.

Pročitajte još

‘HVALA TI MORSKI VUČE’ Spot za Oliverovu novu pjesmu ima gotovo pola milijuna pregleda

Dulist

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

Dulist

FOTOGALERIJA Proveli smo s vama sunčan dan na Stradunu

Dulist