Aktualno

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Policijski službenik i voditelj dubrovačke udruge Sigurnost u prometu Denis Pavela dobitnik je Hrvatske velike nagrade sigurnosti.
Pavela je nagradu za inicijativu godine u kategoriji društvene odgovornosti. Riječ je o projektu ‘Nakon škole – autoškola’ kojom je mladima bez roditeljske skrbi omogućeno polaganje vozačkog ispita i snalaženje u vožnji. Projekt su provele autoškole s područja grada Dubrovnika, koje su donirale vozačke tečajeve za mlade korisnike, u suradnji sa spomenutom udrugom.
-Kada budete nagrađeni nagradom Sabora RH za promicanje prava djeteta neopisiv je osjećaj, ali kada budete nagrađeni Velikom nagradom Hrvatske sigurnosti, nagradom struke i to od žirija u kojem sjedi prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN Zagreb, dr.sc. Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, izv.prof.dr.sc. Božo Skoko, Fakultet političkih znanost onda je to kruna karijere! Hvala im što su prepoznali trud i rad, a najviše mojoj obitelji i iskrenim prijateljima – poručio je Pavela nakon uručenja nagrade dodavši kako je ovo nagrada i njegovom gradu Dubrovniku.
Nagradu je 2010. ustanovila Hrvatska udruga menadžera sigurnosti s ciljem odavanja priznanja pojedincima, tvrtkama, institucijama, lokalnoj zajednici, svima koji daju značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti Hrvatske. Dobitnicima se uručuje statua dizajnirana u obliku isprepletenih prstena, koju je dizajnirala Kristina Gračan, a simbolizira povezanost, jedinstvo i sigurnost.
Isprepleteni prsteni u logu Hrvatske velike nagrade sigurnosti simboliziraju zaštićeni prostor, a jedan zlatni ring je pojedinac u sustavu koji doprinosi cjelovitoj sigurnosti.
Dobitnike nagrada izabrao je žiri u sastavu prof.dr. Vlatko Cvrtila, predsjednik žirija i rektor Sveučilišta VERN Zagreb, Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, Valentina Kranželić sa Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, Božo Skoko sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i novinarka Ana Raić Knežević.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija