DuList IN

SUTRA POČINJE SNIMANJE Franković potvrdio: ‘Dobro došao, Nicolas Cage!

SUTRA POČINJE SNIMANJE Franković potvrdio: 'Dobro došao, Nicolas Cage!

U naš grad stiže hollywoodska faca Nicholas Cage, potvrdio je službeno na svojem Facebook profilu gradonačelnik Mato Franković i tako potvrdio višemjesečna špekuliranja.

– Dobro došao Nicolas Cage! Od sutra u Dubrovniku počinje snimanje još jednog filma u ovoj godini. S ovakvom promocijom Dubrovnika u posljednjih 6 mjeseci na USA tržištu rijetko se tko može mjeriti. ABC news u udarnom terminu live tri dana iz Dubrovnika. Film ‘The Islander’ s glumicom Caroline Goodall. Film s Nicolas Cageom ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ te Film na kojem radi dvostruki Oskarovac Janusz Kaminski, direktor fotografije i redatelj koji je radio sve Spielbergove filmove – napisao je Franković.

Podsjetimo, još u petak je DuList pisao kako Dubrovnik postaje kulisom još jednog hollywoodskog blockbustera. U našem gradu tako će se snimati najnoviji filmski naslov kuće Lions Gate u kojem glavnu ulogu tumači Nicolas Cage. Radnja uratka imena ‘The unbearable weight of massive talent’, a čiji režiser je Tom Gormican, odvija se oko Cage koji će na velikom platnu utjelovloviti samog sebe. Uz njega nastupit će glumac Pedro Pascal, Dubrovčanima od ranije poznat kao Oberyn Martell iz HBO-ovog serijala Igra prijestolja, te komičarka Tiffany Haddish. Upravo, Pascal viđen je kako u petak ispija jutarnju kavu na balkonu hotela Excelsior pa je za očekivati kako će ostatak glumačke ekipe uskoro stići. Kao datum premijere filma naveden je 19. ožujka 2021.

Foto: Screenshot

Dobro došao Nicolas CageOd sutra u Dubrovniku počinje snimanje još jednog filma u ovoj godini.S ovakvom promocijom…

Gepostet von Mato Frankovic am Sonntag, 4. Oktober 2020

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist