Županija

Ovo je ekipa Valamara koja je ‘pomela’ Dane turizma

Valamar Riviera d.d. osvojila je prestižne nagrade dodijeljene na tradicionalnim Danima hrvatskog turizma održanim jučer u Poreču. U sklopu kategorije Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine nagrađena su tri Valamarova djelatnika iz Dubrovnika: Jozo Krešić, zaposlen u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik 4*, nagrađen je u kategoriji KONOBAR, Smiljana Lovrić, zaposlena u hotelu Valamar Argosy 4*, u kategoriji RECEPCIJSKI DJELATNIK i Lucija Erhardt, zaposlena u Valamar Rivieri d.d. u Dubrovniku, u kategoriji DJELATNIK PRODAJE I MARKETINGA U TURIZMU.

“Ova nagrada najbolji je pokazatelj da su moj trud i angažman prepoznati. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s gostima i mojim suradnicima, od kojih sam nekima i mentor“, izjavio je Jozo Krešić, nagrađeni konobar.

Smiljana Lovrić, nagrađena u kategoriji recepcijski djelatnik istaknula je kako su djelatnici na recepciji prvi kontakt s gostima te ljubaznost, osmjeh i angažman koji oni ulože oko svakog gosta najbolji je put za dobivanje zadovoljnog gosta.

„Cijelu svoju poslovnu karijeru radim na recepciji i istinski volim svoj posao, a ova nagrada je svojevrsna kruna mom radu“, rekla je Smiljana Lovrić.

„Ova nagrada je priznanje mojem dugogodišnjem radu, kako od kolega tako i od menadžmenta koji me predložio. Ujedno je i rezultat timskog rada i pozitivne atmosfere u Valamar Rivijeri“, kazala je Lucija Erhardt, najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu.

Valamar Riviera osvojila je i nagradu u kategoriji Plaža godine za plažu Cava u Dubrovniku. Riječ je o novoj atraktivnoj plaži uz Valamarove hotele na Babinom kuku u koju je Valamar Riviera zajedno s partnerom ove godine uložila oko 14 milijuna kuna.

„Ovom atrakcijom u jedinstvenoj prirodnoj oazi svakom gostu omogućili smo uživanje u vrhunskim uslugama hrane, pića i cjelodnevnog boravka. Za razvoj turizma izuzetno su važne nove atrakcije poput ove jer one podižu kvalitetu ponude u cijeloj destinaciji“, istaknula je Belinda Božanja, direktorica hotela Valamar Argosy 4*.

Prvi dio konferencije Dani hrvatskog turizma održan je u Valamar Isabella Island Resortu 4* koji je najveća ovogodišnja investicija Valamar Riviere d.d. vrijedna ukupno 250 milijuna kuna. Na dvodnevnom skupu koji je okupio veliki broj djelatnika u turizmu analizirala se turistička sezona 2015. te najavile glavne aktivnosti za pripremu turističke 2016. godine.

Pročitajte još

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Dobroslavić: ‘Temeljna politika EU-a je poljoprivredna politika i hrana’

Dulist

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija