Županija

Ovo je ekipa Valamara koja je ‘pomela’ Dane turizma

Ovo je ekipa Valamara koja je 'pomela' Dane turizma

Valamar Riviera d.d. osvojila je prestižne nagrade dodijeljene na tradicionalnim Danima hrvatskog turizma održanim jučer u Poreču. U sklopu kategorije Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine nagrađena su tri Valamarova djelatnika iz Dubrovnika: Jozo Krešić, zaposlen u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik 4*, nagrađen je u kategoriji KONOBAR, Smiljana Lovrić, zaposlena u hotelu Valamar Argosy 4*, u kategoriji RECEPCIJSKI DJELATNIK i Lucija Erhardt, zaposlena u Valamar Rivieri d.d. u Dubrovniku, u kategoriji DJELATNIK PRODAJE I MARKETINGA U TURIZMU.

“Ova nagrada najbolji je pokazatelj da su moj trud i angažman prepoznati. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s gostima i mojim suradnicima, od kojih sam nekima i mentor“, izjavio je Jozo Krešić, nagrađeni konobar.

Smiljana Lovrić, nagrađena u kategoriji recepcijski djelatnik istaknula je kako su djelatnici na recepciji prvi kontakt s gostima te ljubaznost, osmjeh i angažman koji oni ulože oko svakog gosta najbolji je put za dobivanje zadovoljnog gosta.

„Cijelu svoju poslovnu karijeru radim na recepciji i istinski volim svoj posao, a ova nagrada je svojevrsna kruna mom radu“, rekla je Smiljana Lovrić.

„Ova nagrada je priznanje mojem dugogodišnjem radu, kako od kolega tako i od menadžmenta koji me predložio. Ujedno je i rezultat timskog rada i pozitivne atmosfere u Valamar Rivijeri“, kazala je Lucija Erhardt, najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu.

Valamar Riviera osvojila je i nagradu u kategoriji Plaža godine za plažu Cava u Dubrovniku. Riječ je o novoj atraktivnoj plaži uz Valamarove hotele na Babinom kuku u koju je Valamar Riviera zajedno s partnerom ove godine uložila oko 14 milijuna kuna.

„Ovom atrakcijom u jedinstvenoj prirodnoj oazi svakom gostu omogućili smo uživanje u vrhunskim uslugama hrane, pića i cjelodnevnog boravka. Za razvoj turizma izuzetno su važne nove atrakcije poput ove jer one podižu kvalitetu ponude u cijeloj destinaciji“, istaknula je Belinda Božanja, direktorica hotela Valamar Argosy 4*.

Prvi dio konferencije Dani hrvatskog turizma održan je u Valamar Isabella Island Resortu 4* koji je najveća ovogodišnja investicija Valamar Riviere d.d. vrijedna ukupno 250 milijuna kuna. Na dvodnevnom skupu koji je okupio veliki broj djelatnika u turizmu analizirala se turistička sezona 2015. te najavile glavne aktivnosti za pripremu turističke 2016. godine.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist