Sport

Ovo je baš bilo iznenađenje! Obitelj Brailo neraskidivo vezana uz Hajduk

Obitelj Brailo neraskidivo vezana uz Hajduk

Prije mjesec dana je Karolina upisala ime svoga muža u navijački Park, a da on nije znao ništa o tome. Istog trenutka su krenuli planovi kako iznenaditi Pera na najbolji mogući način.

– Kako ćemo to izvesti, a da on ne sazna – pitala je Karolina u telefonskom razgovoru.

Stigao je brz i spreman odgovor.

– Čekat ćemo svečanost i kad prozovemo ekipu iz Konavala koja dolazi po svoju pločicu, njemu ćemo reći da ostane na pozornici i prozvati njegovo ime. Vjerujte iznenadit će se – uvjereno je rekla ekipa volontera iz Našeg Hajduka.

Prošlo je i tri tjedna od toga razgovora, i svečanost se bližila.

– On ide u Dortmund na juniore i ne znam kad će se vratit, valjda će stići nazad do subote i utakmice – javila se Karolina kada je do svečanosti ostalo manje od tjedan dana.

Iznenađenje se nastavilo pripremati i konačna potvrda da i Pero stiže u subotu je stigla dan ranije. Sve je bilo spremno za jedinstveno iznenađenje.

– Molimo ekipu iz Konavala da nam se pridruži na pozornici – začulo se preko zvučnika u prepunom Parku.

Među Konavljanima bio je i Pero, koji i dalje ništa nije slutio.

– Neka na pozornici ostane Pero Brailo, a pozivamo i njegovu suprugu Karolinu i djecu koja su ga iznenadili imenom u Parku – konačno su voditelji otkrili iznenađenje.

Dok se obitelj penjala na pozornicu na Perovom licu se vidjela zbunjenost i šok te je bilo jasno da je iznenađenje potpuno uspjelo.

– Ne znam što bi rekao, neopisivo. Nisam očekivao, ovo je baš bilo iznenađenje – kazao je vidno zatečeni Pero.

Osim Pera, i ostatak obitelji Brailo neraskidivo je vezan uz Hajduk.

– Đedo, dundo, tata, sin i mala. Svi će bit u Parku. Uvijek Hajduk! Hajduk živi vječno i to je to – opisala je Karolina ljubav što se prenosi s koljena na koljeno.

Za sada su Pero i Pavo našli svoja mjesta među tisućama navijača u Parku i onima koji su već rezervirali mjesto, a ako i vi želite nekoga iznenaditi ili samostalno sudjelovati u projektu Za sva vrimena to možete učiniti na službenoj stranici Naš Hajduk.

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist