Sport

Ovo je baš bilo iznenađenje! Obitelj Brailo neraskidivo vezana uz Hajduk

Ovo je baš bilo iznenađenje! Obitelj Brailo neraskidivo vezana uz Hajduk

Prije mjesec dana je Karolina upisala ime svoga muža u navijački Park, a da on nije znao ništa o tome. Istog trenutka su krenuli planovi kako iznenaditi Pera na najbolji mogući način.

– Kako ćemo to izvesti, a da on ne sazna – pitala je Karolina u telefonskom razgovoru.

Stigao je brz i spreman odgovor.

– Čekat ćemo svečanost i kad prozovemo ekipu iz Konavala koja dolazi po svoju pločicu, njemu ćemo reći da ostane na pozornici i prozvati njegovo ime. Vjerujte iznenadit će se – uvjereno je rekla ekipa volontera iz Našeg Hajduka.

Prošlo je i tri tjedna od toga razgovora, i svečanost se bližila.

– On ide u Dortmund na juniore i ne znam kad će se vratit, valjda će stići nazad do subote i utakmice – javila se Karolina kada je do svečanosti ostalo manje od tjedan dana.

Iznenađenje se nastavilo pripremati i konačna potvrda da i Pero stiže u subotu je stigla dan ranije. Sve je bilo spremno za jedinstveno iznenađenje.

– Molimo ekipu iz Konavala da nam se pridruži na pozornici – začulo se preko zvučnika u prepunom Parku.

Među Konavljanima bio je i Pero, koji i dalje ništa nije slutio.

– Neka na pozornici ostane Pero Brailo, a pozivamo i njegovu suprugu Karolinu i djecu koja su ga iznenadili imenom u Parku – konačno su voditelji otkrili iznenađenje.

Dok se obitelj penjala na pozornicu na Perovom licu se vidjela zbunjenost i šok te je bilo jasno da je iznenađenje potpuno uspjelo.

– Ne znam što bi rekao, neopisivo. Nisam očekivao, ovo je baš bilo iznenađenje – kazao je vidno zatečeni Pero.

Osim Pera, i ostatak obitelji Brailo neraskidivo je vezan uz Hajduk.

– Đedo, dundo, tata, sin i mala. Svi će bit u Parku. Uvijek Hajduk! Hajduk živi vječno i to je to – opisala je Karolina ljubav što se prenosi s koljena na koljeno.

Za sada su Pero i Pavo našli svoja mjesta među tisućama navijača u Parku i onima koji su već rezervirali mjesto, a ako i vi želite nekoga iznenaditi ili samostalno sudjelovati u projektu Za sva vrimena to možete učiniti na službenoj stranici Naš Hajduk.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist