Politika

“Ovako oni odrađuju posao”

Županijski HDZ jutros je ekspresno sazvao konferenciju za novinare, nakon što je u kinu Sloboda Kukuriku koalicija predstavila svoj predizborni program.

I suprotno od onog kako smo navikli da se pressice održavaju u stranačkim prostorijama, Frano Matušić je novinare 'izveo' na teren i to na Medarevo pred nikad dovršeni dom umirovljenika.

– Ovako bi izgledala cijela Hrvatska. Jasno je kako je oni djeluju i što možemo očekivati u Hrvatskoj ako oni preuzmu vlast – obrušio se Matušić na Kukuriku koaliciju ispred doma umirovljenika kojemu je županijski predsjednik HDZ-a dodao i epitet 'Čačićev'.

-To je navjerodostojniji plakat Kukuriku koalicije, jer upravo je ovo plakat kako oni odrađuju posao. Ovaj objekt je prije 20 godina dobila firma Coning od Radimira Čačića. Dobila je kompletan iznos novca, koji je uzet u cijelosti, a vidite kako danas izgleda – kazao je Matušić, konstatirajući kako se 'na ovom mjestu može dobiti samo tetanus'.

Župan dubrovačko – neratvanski Nikola Dobroslavić osvrnuo se na cestu prema Dubrovniku koju bi Kukuriku koalicija gradila preko BiH.
-To je još jedna uvreda stanovnicima naše Županije, isto kao i govoriti u našoj Županiji da most ne treba i da se neće graditi i da on ne vodi nikamo – istaknuo je Dobroslavić.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija