Politika

Jednoglasno – Kosor

Jednoglasno - Kosor

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor bit će nositeljica stranačkih lista u svim izbornim jedinicama na izborima 4. prosinca, jednoglasno je u petak odlučilo Predsjedništvo HDZ-a.

Kako se navodi u priopćenju poslanom medijima, odluka je donesena "zbog osjećaja odgovornosti prema vjernom članstvu HDZ-a, prema 220.000 članica i članova HDZ-a i prema cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a s ciljem sprječavanja i presijecanja spekulacija sračunanih na unošenje razdora u HDZ-u".

Predsjedništvo HDZ-a izražava žaljenje što postoji sumnja u to da su se pojedinci iz redova HDZ-a ogriješili o zakone Republike Hrvatske. Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, Predsjedništvo HDZ-a i cijeli HDZ nepokolebljivi su i odlučni u nastavku borbe protiv korupcije i daljnjoj provedbi politike "čistih ruku".

Zbog toga Predsjedništvo HDZ-a odbacuje pokušaje nametanja kolektivne odgovornosti, kao i sustavno širenje dezinformacija o razdoru u vrhu stranke i scenarija o smjeni predsjednice HDZ-a«, ističe se u HDZ-ovu priopćenju.

Dodaje se da su svi članovi Predsjedništva u raspravi istaknuli da će HDZ, pod vodstvom Jadranke Kosor, u idućem razdoblju biti središnja politička snaga koja će osigurati potreban nacionalni konsenzus za gospodarski razvoj, nastavak politike nulte tolerancije prema korupciji te ulazak Hrvatske u EU 1. srpnja 2013. godine.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist