Hrvatska

OVAJ MJESEC Zračna luka Dubrovnik ove godine zabilježila 50 tisuća putnika više nego u 2022.

Dubrovačka je zračna luka u travnju ove godine zabilježila 50 tisuća putnika više u odnosu na isti mjesec prošle godine (167.731 u odnosu na 117.715 putnika). Radi se o prvom mjesecu u ovoj godini u kojoj je broj putnika na mjeečnoj razini bio veći od 100 tisuća, što je bilo i očekivano s obzirom na to da je travanj prvi mjesec u ljetnom redu letenja u kojem su brojni avioprijevoznici obnovili promet prema jugu Hrvatske, prenosi portal Croatian Aviation.

Popunjenost zrakoplova je očito bila značajno bolja u odnosu na isti mjesec prošle godine s obzirom na to da je ovog travnja zabilježeno čak 50 tisuća putnika više, a pozitivan trend očekuje se i u nastavku ljetnog reda letenja. U prva četiri mjeseca ove godine kroz Zračnu luku Dubrovnik prošlo je gotovo 250 tisuća putnika (249.915), odnosno 88 tisuća putnika više u odnosu na prva četiri mjeseca 2022. godine, navode dalje.

Pročitajte još

SNAŽAN RAST U godinu dana broj obrta veći za 7.190

Dulist

UVODI SE NOVI SUSTAV ZA UZBUNJIVANJE U subotu će svi dobiti testnu poruku!

Dulist

Vlada predstavila poreznu reformu. Evo koliko će kome rasti plaće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija