DuList IN

GASTRO MJESEC Otvorene su prijave za masterclass s Darkom Debićem

GASTRO MJESEC Otvorene su prijave za masterclass s Darkom Debićem

U okviru programa Gastro mjeseca Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, 25. siječnja od 10 do 13 sati će se u Studentskom domu održati masterclass ‘Izrada sourdough sirnice i salenjaka’ s Darkom Debićem, proslavljenim chefom i gastro blogerom.

Polaznici masterclassa će imati priliku upoznati se s izradom sirnice, poznate slastice koja krasi uskršnji stol, ovog puta pripremljene u zdravijoj varijanti, s prirodnim kvascem. Darko Debić će također podijeliti svoje znanje o tijestu za salenjake i pokazati tehniku laminacije uz korištenje svinjske masnoće, specifičnu i jednostavnu pripremu koja predstavlja nasljeđe naših baki. Prijavite se i proširite svoje kulinarsko znanje pod vodstvom vrhunskog stručnjaka, navode iz Sveučilišta u Dubrovniku.

Za sudjelovanje na masterclassu nije potrebno kulinarsko predznanje, a za prijavu je potrebno poslati ime i prezime i kontakt broj na gastro@unidu.hr. Prijave su otvorene do 24. siječnja.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist