Grad

OTKAZ I KAZNENA PRIJAVA Evo tko stoji iza faksiranog odgovora ‘Direktora Kunice’

OTKAZ I KAZNENA PRIJAVA Evo tko stoji iza faksiranog odgovora 'Direktora Kunice'

Predsjednica Društva za zaštitu životinja Dubrovnik Sandra Sambrailo objavila je jučer na svom Facebook profilu prepisku između Društva i gradskog poduzeća Sanitat.

Sambrailo je u svom upitu postavila niz pitanja vezanih za aktualnu situaciju na Žarkovici, a ono što je poslao kao ‘odgovor Sanitata’ (i potpisano s ‘Direktor Kunica’) bilo je, čini se, sve samo ne službeni odgovor Sanitata (oba dokumenta u fotogaleriji).

Naime, kako DuList neslužbeno saznaje, autor odgovora je djelatnik Sanitata T. R., koji je kao veterinar u toj tvrtci zadužen za nezbrinute životinje, odnosno u timu s gradskim komunalcima obilazi teren, pronalazi odbjegle pse i pse lutalice, provjerava jesu li čipirani, kažnjava nesavjesne vlasnike…

Protiv njega je, saznajemo, podnesena i kaznena prijava za krivotvorenje potpisa i lažno predstavljanje zbog čega je prouzročio štetu u i tvrtci i direktoru. Također, slijedi mu i izvanredni otkaz.

Inače, zanimljivo je istaknuti kako je faks Društva za zaštitu životinja poslan s broja telefona koji pripada Uredu za obranu Dubrovnik (radno mjesto Anice Sambrailo), a odgovor s broja telefona koji pripada Sanitatovom uredu na Tržnici Lapad, gdje je radno mjesto spomenutog T. R. i Antuna Pravedana, koordinatora za izgradnju utočišta za životinje.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist