Grad

NAKON ‘ŽUTOG’ I ‘PLAVOG’ Stiže i ‘Narančasti’ taksi!

Trideset dubrovačkih autotaksi prijevoznika okupljenih u Taxi Ragusa Dubrovnik ubuduće će na gradskim prometnicama voziti pod narančastom TAXI oznakom.

Tako su Dubrovčani, nakon ‘žutih’ i ‘plavih’ taksista, dobio i treće, ‘narančaste’, koji ističu kako se tim potezom žele dodatno istaknuti među svojim kolegama.

Također, od 1. studenog 2015. do 1. travnja 2016. godine ‘narančasti’ taksisti prevozit će sugrađane uz zimski popust, i to po fiksnom cjeniku za dnevne i noćne vožnje:
– Loko vožnja 35 kuna
– Župa 80 kuna
– Mokošica 90 kuna
– Zaton 120 kuna
– Orašac 140 kuna
– Cavtat 150 kuna
– Zračna luka 200 kuna

– Za koji dan imat ćemo i aplikaciju pa ćemo time biti još dostupniji našim sugrađanima, koji će naš taksi moći naručiti u tek nekoliko klikova – ističe Maro Bratoš iz Taxi Ragusa Dubrovnik.

– Također, ostajemo jedini autotaksi prijevoznici čiji radio centar ima besplatan broj. Može nas se za nula kuna dobiti na 0800 1441, a na koji naši dispečeri također primaju i primjedbe i pohvale.

Naravno, ostavili smo i odluku o besplatnom prijevozu trudnica u visokom stupnju trudnoće i osoba u invalidskim kolicima, a koja vrijedni tijekom cijele godine – ističe Bratoš.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ UZ DAN DUBROVAČKIH BRANITELJA: Izgubili smo izuzetne ljude, njihov život bio je zalog našeg mira

Dulist

Korak bliže alternativi za vodoopskrbu povijesne jezgre

Dulist

Ivica Cumeljan podijelio svoja iskustva iz Domovinskog rata sa školarcima Mokošice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija