Grad

NAKON ‘ŽUTOG’ I ‘PLAVOG’ Stiže i ‘Narančasti’ taksi!

NAKON 'ŽUTOG' I 'PLAVOG' Stiže i 'Narančasti' taksi!

Trideset dubrovačkih autotaksi prijevoznika okupljenih u Taxi Ragusa Dubrovnik ubuduće će na gradskim prometnicama voziti pod narančastom TAXI oznakom.

Tako su Dubrovčani, nakon ‘žutih’ i ‘plavih’ taksista, dobio i treće, ‘narančaste’, koji ističu kako se tim potezom žele dodatno istaknuti među svojim kolegama.

Također, od 1. studenog 2015. do 1. travnja 2016. godine ‘narančasti’ taksisti prevozit će sugrađane uz zimski popust, i to po fiksnom cjeniku za dnevne i noćne vožnje:
– Loko vožnja 35 kuna
– Župa 80 kuna
– Mokošica 90 kuna
– Zaton 120 kuna
– Orašac 140 kuna
– Cavtat 150 kuna
– Zračna luka 200 kuna

– Za koji dan imat ćemo i aplikaciju pa ćemo time biti još dostupniji našim sugrađanima, koji će naš taksi moći naručiti u tek nekoliko klikova – ističe Maro Bratoš iz Taxi Ragusa Dubrovnik.

– Također, ostajemo jedini autotaksi prijevoznici čiji radio centar ima besplatan broj. Može nas se za nula kuna dobiti na 0800 1441, a na koji naši dispečeri također primaju i primjedbe i pohvale.

Naravno, ostavili smo i odluku o besplatnom prijevozu trudnica u visokom stupnju trudnoće i osoba u invalidskim kolicima, a koja vrijedni tijekom cijele godine – ističe Bratoš.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist