Zanimljivosti

Osmero turista prespavalo u Portu!

Osmero turista prespavalo u Portu!

Naš čitatelj nam šalje fotografije veselih stranaca koje je primijetio jutros, kad je išao na izlet na Lokrum. Naime, na kraju velikog mula nalazilo se vrlo pospanih osam turista, 4 muškarca i 4 žene.

-Oni su najvjerojatnije nakon lude noći odlučili prespavati na otvorenom. Pa gdje drugdje i gdje bolje nego usred stare gradske luke! – pita se čitatelj.
 
 Osmero mladih turista su nastavili svoj duboki san pa im nije smetala jutarnja buka, truba Skale, ali ni slučajnih prolaznika koji su fotodokumentirali ovaj neobičan događaj, navodi čitatelj.
 
 Međutim, nakon sto ih je jedan od člana posade morao probuditi jer su "posudili" pojas za spašavanje i koristili kao jastuk, uslijedilo je dodatno iznenađenje. Naime, jedna od navedenih se uzdigla i pokazala kako je večer bila vrlo ugodna – nosivši samo tangice, što nam nadalje daje naslutiti kako je 8 turista provelo noć prije u Dubrovniku, ističe čitatelj, te dodaje kako je 'takva situacija je dodatno potaknula ogovaranje i zgražanje lokalnih putnika treće dobi zbog čega su članovi posade i kapetanije odlučili ih nježno probuditi…'
 
Eto, tako nakon 'spavača na krovu', imamo i spavače u Portu! Koja je iduća lokacija?

M.M.K.K.

Pročitajte još

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist