Aktualno

ORGANIZACIJSKI ODBOR ‘Milanović nije pozvan jer proslava branitelja ne smije biti zasjenjena prepucavanjima’

Predsjednik Zoran Milanović nije pozvan jer je ovo proslava branitelja i ne smije biti zasjenjena nikakvim dnevnopolitičkim prepucavanjima – odgovor je Dubrovačko-neretvanske županije za N1, a na pitanje zbog čega Milanović nije pozvan na 30. obljetnicu oslobođenja juga Hrvatske.
Odluka je to, napomenuli su, Organizacijskog odbora, a donesena je zbog toga što je nedopustivo da ovakvu dostojanstvenu manifestaciju, u kojoj su u središtu branitelji i hrvatsko zajedništvo, zasjene prijepori, svađe i razdori koje dnevno producira naš predsjednik.
-Odluka nema nikakve veze sa strankama, niti postoje bilo kakve zabrane pozivanja predsjednika. Daljnje komentiranje ovoga skreće pozornost s onoga bitnog, a to je 30 godina od obrane i oslobađanja juga, no nakon proslave stojimo na raspolaganju za obrazloženja – poručili su iz županije u odgovoru za N1.

Pročitajte još

Ibrica Jusić jedan je od kandidata za predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Dulist

POMOĆ ZA DUBROVČANE Pridružite se humanitarnoj akciji za 26 djece

Dulist

NENO ALARM Hrvatska dobiva sustav uzbunjivanja koji pomaže kod brzog pronalaska nestale djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija