Aktualno

POSJETILI ATLANTSKU PLOVIDBU Maturantima rad i život pomoraca približio zapovjednik Antonio Milošević

Učenici Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik, i to maturanti smjerova Pomorski nautičar i Tehničar za brodostrojarstvo sa svojim su profesorima danas posjetili Atlantsku plovidbu d.d.

Upriličena je prezentacija Kompanije koja je obuhvatila cjelovit djelokrug Atlantske plovidbe. Uslijedilo je zanimljivo izlaganje zapovjednika Antonija Miloševića o praksi, radu i životu pomoraca.

Učenici su imali prigodu postavljati pitanja i saznati sve što ih zanima o kompaniji, mogućem zaposlenju, mogućnostima i uvjetima rada.

-Bilo nam je iznimno zadovoljstvo ugostiti učenike, njihove profesore i približiti im rad Atlantske plovidbe na najbolji i najizravniji mogući način. Vjerujemo kako je ovakav vid suradnje sustava obrazovanja i gospodarstva vrijedan i koristan za obje strane i kako će ubuduće postati praksa – navode iz Atlantske plovidbe.

Pročitajte još

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ivona Michl: ‘U Dubrovačkim muzejima inspekcijskim nadzorom nisu utvrđeni nedostaci’

Dulist

[TUP BUDUĆNOSTI] Gradski vijećnici podijeljenih mišljenja o sudbini bivše gruške tvornice

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija