Županija

Općina Župa dubrovačka i Vodovod o izgradnji kanalizacijskog kolektora prve faze

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić u prostorijama Općine u srijedu su održali sastanak s predstavnicima Vodovoda na temu zajedničke suradnje u realizaciji projekta izgradnje kanalizacijskog kolektora prve faze, između Ulice dr. Ante Starčevića i Kupara. Vrijednost investicije procijenjena je na 4 milijuna kuna. Planiranom izgradnjom u konačnici će se omogućiti spajanje naselja Čibača i Poslovne zone na sustav javne odvodnje Općine Župa dubrovačka.

-Kako bi se ovaj projekt realizirao, napomenimo kako je tijekom ove kalendarske godine, Općina od privatnih vlasnika otkupila potrebno zemljište uz rijeku Tarantu. Jedna od tema sastanka bila je praćenje napretka projekta anglomeracije Župe dubrovačke kojim se planiraju dugoročno riješiti pitanja vodoopskrbe i odvodnje na kompletnom području Općine Župa dubrovačka. Kroz program rada za sljedeću godinu Općina je osigurala sredstva za izradu Glavnog izvedbenog projekta 2. faze kanalizacije Čibača – istaknuli su iz Općine Župa dubrovačka.

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

‘PITURI’ U RANJINI ‘Za svaku pohvalu je što činite za razvoj stolnog tenisa, ali i sporta u Dubrovniku općenito’

Dulist

SUDJELOVALO 28 VATROGASACA Redovna vatrogasna vježba DVD-a Montokuc

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija