Županija

Načelnik Lasić primio članove humanitarne organizacije Cavtat 1950.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić sa zamjenikom Ivom Radonićem primio je članove Humanitarne organizacije Cavtat 1950. Načelnik je ovom prilikom zahvalio mladim Konavljanima na njihovoj inicijativi u pomaganju zajednici i njihovim sumještanima koji su u potrebi.

-Svaki put me neizmjerno razveseli vidjeti za koliko su dobra naši Konavljani sposobni – ponovio je načelnik ovom prilikom.

Naime, članovi HOC 1950. u posljednjih su nekoliko dana iscjepali više od deset metara drva za sve one koji si ne mogu priuštiti ogrjev za zime, u sklopu akcije ‘Darujmo radost Božića svima’ prikupljat će dobrotvorne priloge za Konavljane slabijeg imovnog stanja.

Kako su već ranije najavili od 14. prosinca 2020. do 19. prosinca 2020. godine prikupljaju hranu i higijenske potrepštine za osobe lošeg imovinskog stanja u Konavlima. Uz dogovor konavoskog dekanata te udruge ‘Srcem za Konavle’ doći će do obitelji kojima je pomoć potrebna i pokušati im božićne blagdane učiniti koliko toliko lakšim i sretnjim.

Pozvali su sve da se priključe u akciji i svojim prilogom pomognu da i njima ovaj Božić bude topao. Prilozi će se skupljati u domu na Obodu od 14 do 19:00 sati od 14. prosinca 2020. do 19.prosinca 2020., a i košare za priloge u trgovinama Pemo u Močićima te Tommy na Grudi i Obodu.

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

‘PITURI’ U RANJINI ‘Za svaku pohvalu je što činite za razvoj stolnog tenisa, ali i sporta u Dubrovniku općenito’

Dulist

SUDJELOVALO 28 VATROGASACA Redovna vatrogasna vježba DVD-a Montokuc

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija