Županija

Općina Župa daje potporu roditeljima za kupnju školskog pribora i opreme za školarce

Jedinstveni upravni odjel Općine Župa dubrovačka objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za raspored sredstava za potporu obiteljima za kupnju školskog pribora i opreme za školarce djeci koja su redovno upisana u školsku godinu 2022./2023. Općina Župa dubrovačka isplatit će potporu za svako dijete koje se redovno školuje obiteljima s područja Općine Župa dubrovačka  čiji iznos ukupnih mjesečnih primanja ne prelazi 2.000 kuna po članu obitelji.

Potpora obiteljima iznosi 300 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 1. do 4. razreda, 400 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 5. do 8. razreda, te 1.100 kuna po djetetu za srednjoškolsko obrazovanje.

Zahtjevi za ostvarivanje prava, mogu se preuzeti na službenim stranicama Općine a isti se podnose na protokolu Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, od 8. do 22. rujna isključivo u vremenu od 9 do 12 sati.

Foto: Općina Župa dubrovačka 

Pročitajte još

PRVI DANI LISTOPADA U Metkoviću i Orebiću književni susret ‘Petar Šegedin’

Dulist

Dobroslavić i Vučković obilježili početak berbe mandarina

Dulist

NOVCI I ZA ŽUPANIJU Stigli novi ugovori Programa ruralnog razvoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija