Županija

Online radionice za poduzetnike početnike ‘Pokreni svoj posao’

Online radionice za poduzetnike početnike 'Pokreni svoj posao'

Dosadašnja uspješna dugogodišnja suradnja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja se nizom online prezentacija na temu „Pokreni svoj posao“.

Radionice HZZ-a prilika su za predstavljanje programa potpora za samozapošljavanje, a nakon radionica održat će se prezentacije Centra za poduzetništvo. Riječ je o prezentacijama za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Centar poduzetnicima početnicima besplatno pomaže i pri pisanju poslovnih planova za mjeru HZZ-a te im pruža informacije o trenutačno otvorenim i najavljenim natječajima za bespovratna sredstva i kreditnim linijama s povoljnim/subvencioniranim kamatnim stopama. Također, nakon pokretanja poslovanja, Centar poduzetnicima stoji na raspolaganju za usluge mentoriranja te aktualne informacije potrebne za razvoj poslovanja, ali i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Centar za poduzetništvo i HZZ – Područni ured u Dubrovniku surađuju još od 2009. godine, a sve s ciljem poticanja i razvijanja poduzetništva na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist